Fotó: nálunk is új csomagolást kap a kóla

Még áprilisban röppent a hír, hogy a Coca-Cola hamarosan kicsit átszabná a termékei csomagolását, melynek lényege az lesz, hogy a kalóriamentes italok külleme kevésbé térjen el a hagyományos pirostól, valamint hogy a zero esetében a zero cukor megnevezéssel hangsúlyozzák, hogy az ital cukormentes.

Hamarosan pedig nálunk is bevezetik az új csomagolást, ahol a fekete zéró cukor, és az ezüstszürke light változaton is piros kör lesz középen. Már le is gyártották az első darabokat, amit pár embernek már el is küldtek, így fognak kinézni:

uj-c-1

uj-cola

A fotókon a mára már inkább csak éttermekben árult, de ikonikus kontúr üvegpalack látható (2 és fél dl-es), de ha megnézzük a külföldi új dizájnt viselő termékeket, ezzel együtt hamarosan a többi kiszerelés is ehhez hasonló dizájnt fog kapni. Hogy ezzel együtt itthon is változik-e a Zéró Cukor íze, azt nem tudni egyelőre. De a képen látható üvegpalackon nem jelzi ezt semmi a külföldi példákkal ellentétben, sőt pont ennek az ellenkezőjére utal a promóciós felirat.

Ha kíváncsi hasonló cikkekre, csatlakozzon Facebook-oldalunkhoz!


Tarnay Kristóf Ábel adatlap-képe

Tarnay Kristóf Ábel

Politikafüggő szabadságmániás, akinek két állapota ismert: pörög, vagy alszik, bár utóbbi egyre ritkább...

You may also like...